Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 8% ved køb over 5000 kr.*

Brug koden SPAR8 | *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller returvarer. Gælder t.o.m. 05/12-21

DE VANVITTIGE TILBUD PÅ BLACK FRIDAY STARTER OM

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday 2022 – Velkommen til Black Friday hos wupti hvidevarer

Den 25. november 2022 er det Black Friday og hos wupti hvidevarer finder du de bedste tilbud på hvidevarer fra kendte mærker. Hvis du vil købe dine hvidevarer online, og samtidigt spare penge, skal du holde udkig efter de bedste tilbud hos wupti hvidevarer. Priserne vil være særdeles skarpe på tværs af både køleskabe, frysere, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, ovne og meget mere fra alle de store mærker du kender.

Du kan handle i dit eget tempo, og slipper for de lange køer. Du lægger bare de varer du ønsker at købe i varekurven, betaler, og så kan du se frem til levering direkte hjem til døren. Som altid får du fri fragt, og ønsker du indbæring og montering klarer vi også det for dig. Har du gamle hvidevarer som skal erstattes, bortskaffer vi også gerne dine gamle hvidevarer.  

Her på wupti.whiteaway.dk fejrer vi Blackfriday stort, så forbered dig på en kæmpe fest med lave tilbudspriser. En perfekt dag at opgradere dine hvidevarer på. Selv på de mest eksklusive varer kan du gøre et kup denne dag. Så det gælder om at holde udkik efter de gode tilbud, du bliver i hvert fald ikke skuffet!


Undgå kø til Black Friday – Køb online

Gennem at handle online gør du det ikke kun nemt for dig selv, men også nemt for andre. Du kan stille og rolig sidde ved skærmen, og kigge på hvilke hvidevarer du ønsker at købe. Det betyder at du ikke behøver at hverken gå udenfor døren, stå i lange køer eller være tæt på andre mennesker. I disse tider er det vigtigt at vi passer på hinanden, og derfor er det smart at kunne foretage sig alle sine køb online.


Så hvad er fordelene med at handle online?

  • Bedre overblik: Du kan sammenligne varer på en anden måde, end du kan i butik. Sammenlign pris, egenskaber og meget andet med et par enkle klik. På wupti.whiteaway.dk kan du nemt gemme dine favoritter, og sammenligne dem direkte side om side.
  • Ingen trængsel eller kamp om den samme vare: Da du ikke fysisk behøver at hente varen, men i stedet blot elektronisk skal ”lægge den i kurv”, er der ingen risiko for at du står og hiver i den samme vare som en anden. Du kan også uden problemer lægge så mange varer du vil i kurven, og nemt slette dem du ikke vil have senere. Bemærk dog at varen først er din efter gennemført køb.
  • Du får adgang til tilbuddene på samme tid som alle andre: Du skal ikke stå i kø for at fysisk komme ind i en butik, og dermed først kunne se de faktiske tilbud først når du kommer ind. På wupti.whiteaway.dk kan se alle tilbud samtidig.
  • Det er nemt og bekvemt: Du behøver ikke gå udenfor døren. Med et par klik, bestiller du nemt varen, betaler og får den leveret hjem til dig gratis. Hvis du ønsker yderligere hjælp, tilbyder vi også indbæring, installation og bortskaffelse af din gamle hvidevare. Du behøver altså nærmest ikke at løfte en finger!

Og husk at du altid har 14 dages returret – Selv på varer købt på Black Friday!Hvad er Black Friday? – wupti hvidevarer forklarer!

Fænomenet Black Friday kommer oprindelig fra USA, men har spredt sig, og kommet til at blive en kendt og populær dag over hele verden. Black Friday har hurtigt overhalet både sommersalg og januarudsalg som den største konsumeringsdag i Danmark. Black Friday er altid dagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Der er lidt forskellige teorier om, hvordan Black Friday fik sit navn, men én af dem hænger sammen med netop Thanksgiving. Man tror at det var pga. mange havde fri dagen efter, og faktisk havde tid til at gå ud og handle, så bogføringstallene i butikkerne, blev vendt fra røde (minus) til sorte (plus). Samtidigt ligger denne dag forholdsvis tæt på jul, og derfor var det mange der begyndte at købe julegaver denne dag. Populariteten for denne ”shoppingdag” begyndte at vokse, hvilket butikkerne så til sin fordel. Derfor begyndte butikkerne at gøre meget ud af dagen, og fejre blandt andet med en masse tilbud, for at også kunne tage del af festen.

I starten var det mest de fysiske butikker, som holdt Black Friday, men det begyndte hurtigt at sprede sig til onlinehandelen. Black Friday var længe stort i USA, før det kom til Danmark, men de seneste år har danskerne også været med til at fejre. I dag finder du næsten ikke en eneste butik i Danmark, som ikke har bragt Black Friday (sammen med de mange tilbud) på banen, og mange danskere planlægger mange af de store indkøb i forhold til Black Friday.Gode råd til dig som skal handle på Black Friday

1.      Lav et budget – Det er nemt at blive lidt for ivrig, når alle de gode tilbud kommer, og at komme til at bruge lidt for mange penge. Derfor er det en god idé at lave et budget med hvor mange penge du f eks skal bruge på hvidevarer, julegaver, ting til dig selv osv. Sæt et maksimum, og hold dig til det.

2.      Research før Black Friday – Især når du skal gøre store indkøb, er den en god idé at vide, hvad du vil have. Sammenlign de produkter du kan tænke dig at købe, og gem dem i et dokument eller som bogmærker. Så behøver du ikke blive stresset af at gøre det på selve dagen. Det er sjældent godt at impulskøbe store ting til hjemmet, som du skal bruge hver dag.

3.      Tjek priserne inden. Skriv ned hvad de forskellige ting koster dagene inden, så kan du nemmere holde styr på hvad du faktisk sparer på de forskellige tilbud. Da fragtpriserne kan variere fra side til side, er det en god idé at finde ud af om det kan betale sig og samle hele købet på ét sted (selv om den ene vare måske er billigere et andet sted).

4.      Køb julegaverne på tilbud – Her kan du spare mange penge! Gennem at købe julegaver allerede til Black Friday kan du tit få dem meget billigere end til originalpris. Men husk at have listen klar, så du ved hvad du skal købe til hvem.Køb af hvidevarer på Black Friday – Kan det betale sig?

Det korte og enkle svaret er ”JA”. Det er faktisk sådan, at under Black Friday perioden sparer du flest penge på de store indkøb. Derfor kan det give god mening at vente med at købe ny opvaskemaskine, tørretumbler eller komfur til lige denne dag. På wupti.whiteaway.dk finder du stærke Black Friday tilbud, og du kommer til at kunne spare en masse penge på de kendte hvidevaremærker. Så hvis du ønsker nye hvidevarer i høj kvalitet, fra de kendte og populære mærker, kan det helt klart betale sig at holde udkig med vores tilbud. Og husk at vi altid leverer gratis hjem til dig (nærmeste kantsten), og dermed sparer du meget i fragt sammenlignet med mange andre hvidevare butikker. Ønsker du yderligere hjælp, så bærer vi ind, installerer dine nye hvidevarer, og tager de gamle med for dig. Du behøver altså ikke en gang gå udenfor døren, og ikke løfte en finger, for at få helt nye kvalitetshvidevarer installeret hjemme hos dig, til en fantastisk pris!

Så husk at kigge forbi wupti.whiteaway.dk i perioden omkring Black Friday, og gør et hvidevare kup!


Favoritter

Luk