Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

30 dages returret

Når du handler hos Wupti.whiteaway.dk, har du 30 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Dette gælder for nye og ubrugte varer i originalemballage.

Hvis varens værdi er forringet, dvs. hvis varen har været taget i brug eller hvis varen på anden måde ikke er at betragte som ny, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. I så fald kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist.

Annullering af ordre
Indtil du har modtaget en mail om, at vi har pakket din ordre, kan du annullere den kvit og frit ved at kontakte os på 70 60 63 64 eller [email protected] 

Herefter kan du stadig annullere din ordre frem til modtagelse af din vare, men du vil blive pålagt et annulleringsgebyr på 199,-.  

Returbetingelser
Hvis du fortryder dit køb efter du har modtaget varen, skal du give os besked via vores online returformular. Du kan også downloade denne standard fortrydelsesformular, printe den ud og sende den til os.

I returformularen kan du vælge, om du selv vil returnere varen til vores lager i Aarhus og dermed spare fragtgebyret.

Vælger du, at vi skal hente varen, vil du blive pålagt et fragtgebyr på 399,- på alle varer leveret med fragtmand. Her kan du tilvælge følgende services:

Udbæring af returvare: 195,-. Samlet pris 594,-. Bemærk venligst at dette er prisen pr. produkt.
Afmontering og udbæring af returvare: 495,-. Samlet pris 894,- Bemærk venligst at dette er prisen pr. produkt.

Kan fragtmanden ikke afhente varen på den aftalte dato, opkræver vi 199,- for en ny afhentning.

Returnerer du ikke varen i original emballage, pålægges du et værdiforringelsesgebyr på 10 % af varens værdi - dog max. 1.000,-. Ved ikke original emballage, bedes du pakke varen forsvarligt ind.
Hvis du returnerer din vare i original emballage, så pålægges der ikke værdiforringelsesgebyr.

Vi behandler din returformular indenfor 24 timer og du vil modtage en bekræftelse på det videre forløb. Husk at gemme postkvittering samt evt. track and trace nummer, når du returnerer varen.

Tilbagebetaling
Vi sender selvfølgelig dine penge retur så hurtigt som muligt, og senest 14 dage efter at varen er blevet afhentet af os eller afleveret på lageret af dig. Vi tilbagebetaler ikke leveringsydelser som indbæring, montering eller bortskaffelse.

Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet. Har du for eksempel brugt et VISA Dankort til dit køb, bliver pengene betalt tilbage til dit VISA Dankort. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

I tilfælde af at vi ikke har modtaget varen, forbeholder vi os retten til at tilbageholde betalingen, indtil vi modtager varen, eller dokumentation for at varen er returneret.

Bemærk: Hvis varens værdi er forringet, forbeholder vi os ret til ikke at tilbagebetale hele beløbet. Dette efter overensstemmelse med reglerne for retur- og fortrydelsesret.

  • Hvis du reelt har taget varen i brug
  • Hvis varen har været installeret og monteret
  • Hvis varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den
  • Hvis du har håndteret varen på en måde, der var unødvendig for at fastslå varens type, egenskaber og funktionalitet
  • Hvis du ikke har fulgt reglerne for fortrydelsesretten i forbindelse med plombering, varetype m.m.Særligt for erhvervsdrivende

Ved køb af varer til erhvervsbrug bortfalder fortrydelsesretten som udgangspunkt. Enkelte producenter giver en 6 måneders reklamationsperiode. Ring direkte til producenten for at få mere at vide. Er du i tvivl, kan du kontakte os på 70 60 63 64 eller mail [email protected]. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 6 måneders reklamationsperiode.

 

Favoritter

Luk